UUTISARKISTO

15.12.2009

Pitkän hiljaiselon jälkeen nettisivuja on taas päivitetty juuri sopivasti syyskauden päätyttyä. Suurimmat päivitykset ovat tapahtuneet JOUKKUE-sivulla, josta löytyy nyt kauden 2009-2010 joukkue. Pelaaja- ja joukkuekuvat on ottanut Simo Eronen. HISTORIA-sivuilta löytyy myös päivitetty historiikki sekä viime vuosina palkitut pelaajat. Myös entisiä Chiefs-pelureita kiinnostava MARATONPÖRSSI on päivitetty totuudenmukaiseksi. Tälle kaudelle onkin sillä saralla vielä kovat panokset, sillä Matti Erosella on hyvät mahdollisuudet nousta ns. palkintopallille ohi TPS:n edustusjoukkuettakin valmentaneen Kalle Kaskisen. Henkisesti vielä kovempaa taistelua käydään 10. sijasta Janne Niemelän ja Antti Saarisen välillä. Jännä nähdä kestääkö Saarisen kasetti...

Syyskausi meni Chiefsin osalta mallikkaasti. Chiefs ei hävinnyt kotikaukalossaan kertaakaan ja kun vieraskaukaloistakin joukkue haki pisteitä tasaiseen tahtiin, joukkueen lopullinen sijoitus oli kovatasoissa sarjassa kolmas. Tuttuun tapaan Chiefsin ottelut olivat pääosin tasaisia vääntöjä ja Chiefsillä olikin kevääksi Suomi-sarja -karsintaan matkaavan HC Luvian kanssa sarjan vähiten päästettyjä maaleja. Joukkueen sisäisen pistepörssin syyskauden osalta vei Chiefsin tuorein forssalaisvahvistus Antti Heikkilä, joka muodosti Tommi Yrjälän ja Petri Myllymaan kanssa joukkueen tehokkaimman hyökkäyskolmikon. Puolustajista pistepörssissä loisti joukkueen pelaaja-valmentaja-puheenjohtaja Iiro Välimäki.

Chiefs pelaa kevätkauden II-divisioonan jatkosarjaa. Johtuen sarjajärjestelmän muutoksista, kevään sarjassa on luvassa voittajalle paikka ensi syyskaudeksi Suomi-sarjan alkusarjaan. Mielenkiintoinen kevät tulossa!

Joulun lähestymisen varma merkki eli Chiefsin kausijulkaisu on tullut painosta!
Chiefsin kausijulkaisu on kattava tietopaketti 20-vuotiaasta Chiefs ry:stä, sen jäsenistä eli joukkueen pelaajista sekä seuran yhteistyökumppaneista. Kausijulkaisua on saatavilla Turun korkeakoulujen toimipisteistä sekä ainakin Kupittaan jäähallilta. Kausijulkisun PDF-versio löytyy täältä.

Päälliköt vetäytyvät nyt joululoman viettoon mutta palaavat pelien osalta tammikuun alussa. Ja kevätkaudella nettisivujakin päivitetään ahkerammin, se on lupaus! Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta kaikille!


13.9.2009


Tervetuloa kiekkokauteen 2009-2010! Varma merkki kiekkokauden alkamisesta on Chiefsin nettisivun henkiinherääminen kesän hiljaiselon jälkeen. Päälliköiden kesäkuulumiset eivät varmaankaan ole internetin mielenkiintoisinta luettavaa, joten on ihan järkevää panostaa näin kauden alkuun ja päivittää kerralla viimeisen neljän kuukauden vähäiset tapahtumat ja samalla katsastaa mitä on tulossa.

Chiefs on ollut jäillä elokuun alusta lähtien hyvinkin vaihtelevalla porukalla. Elokuu oli osallistumisaktiivisuutensa puolesta melko vaisu mutta syyskuun alettua niin kesätöistään palanneet entiset Chiefsiläiset kuten myös uudet, opiskelunsa juuri aloittaneet kiekkoilijat, ovat löytäneet tiensä ilahduttavissa määrin Kupittaan hallille. Tässä vaiheessa Chiefsin kokoonpanosta voi todeta, että kasassa on runkonsa puolesta tuttu, turvallinen ja tehokas joukkue, johon on saatu mukaan riittävissä määrin mielenkiintoisia uusia nimiä. Kokoonpano elänee vielä sarja-avauksen jälkeenkin mutta vaikuttaa siltä, että Chiefsillä on tänäkin vuonna varsin kilpailukykyinen joukkue länsirannikon alueen II-divisioonaan.

Chiefsin sarja-avaus on reilun viikon päästä maanantaina 21.9.09 klo 19.50, jolloin kotiottelussa vastaan luistelee viime kauden päätteeksi II-divisioonaan noussut Turun Kisa-Veikot. Ottelu on tuttuun tapaan ilmainen ja pelataan Kupittaan kilpajäällä. Chiefsin otteluiden tuloksia sekä tulevia otteluita voi käydä tarkastelemassa täältä.

Alkava kausi on Chiefsin kannalta erityinen, sillä tänä vuonna Chiefs ry:n perustamisesta tulee kuluneeksi 20 vuotta. Tämän kunniaksi Chiefs järjestää entisille ja nykyisille jäsenilleen juhlagaalan 7.11.2009 Turussa Radisson Blu Marina Palacessa. Gaalaan ovat tervetulleita kaikki Chiefsin jäseninä olleet sekä heidän seuralaisensa. Kutsut on lähetetty tänään sähköpostitse niille ex-Chiefseille, joiden yhteystiedot löytyvät arkistoista. Siltä varalta, että sähköposti ei ole tavoittanut juuri Sinua, kutsu ja ilmottautumisohjeet löytyvät täältä. Huomaathan, että ilmottautumisaikaa on vain syyskuun loppuun.

Tässä suurimmat Chiefs-kuulumiset tällä erää. Sivuja päivitetään jälleen tiivimpään tahtiin, joten kannattaa vierailla osoitteessa www.chiefs.fi aiempaa ahkerammin!

26.5.2009

Kesäkuu lähestyy uhkaavasti, joten on liene paikallaan laittaa lopullisesti nippuun Chiefsin kausi 2008-2009.

Chiefsin kausi päättyi sarjapelien osalta tappioon Salo HT:lle välierissä maalein 6-4, ja joukkue sijoittui sarjassa kolmanneksi. Huhtikuun 25. päivä pelatussa Ex-Chiefs -ottelussa entisaikojen Chiefs-pelurit voittivat niukasti vajaamiehisen nyky-Chiefseistä koostuneen joukkueen. Opiskelijoiden SM-turnauksessa menestys oli totuttua vaisumpaa ja sopivasti ristiinpelatun alkusarjan jälkeen Chiefsin kausi päättyi tappioon kamppailtaessa sijoista 7.-8..

Huhtikuun puolivälissä pidettiin seuran sääntömääräinen vuosikokous, jossa seura sai uuden johtoportaan. Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja niin loppui Jerryn puheenjohtajuuskin: kolmen puheenjohtajavuoden jälkeen Jerryn paikan ylipäällikkönä eli seuran puheenjohtajana otti joukkueen valmentaja Iiro Välimäki. Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin Jerry Tervo sekä Andreas Westerlund. Hienosti rahaliikennettä pyörittäneen rahastonhoitaja Antti Saarisen seuraajaksi valittiin  Jimi Oksa.

Vuosikokouksessa palkittiin myös kauden aikana onnistuneita seuralaisia. Kauden arvokkaimman pelaajan eli KAPin kaappaasi selvällä äänienemmistöllä joukkueen sisäistä pistepörssiä dominoinut Risto "rysty" Peltomäki. Vuoden seuralaisen arvonimen nappasi itselleen entinen puheenjohtaja Jerry Tervo ja Marsala troupin eli ns. taisteljapalkinnon sai ansaitusti Ville Kentta.

Joukkueen kokoonpanossa käy taas kesän aikana tuttuun tapaan pientä myllerrystä mutta joukkueen runko pysyy kuitenkin hyvin kasassa. Kausi 09-10 alkaa Chiefsin osalta elokuun alussa, jolloin aloitetaan jääharjoittelu Kupittaan jäähallissa. Pelipaikasta kiinnostuneet uudet pelimiehet voivat olla yhteydessä seuran puheenjohtajaan ja valmentajaan Iiro Välimäkeen (iavali (ät) utu.fi, 040-5150847).

CHIEFS KIITTÄÄ KAIKKIA TUKIJOITAAN SEKÄ YHTEISTYÖKUMPPANEITAAN MENNEESTÄ KAUDESTA JA TOIVOTTAA TASAPUOLISESTI KAIKILLE HYVÄÄ KESÄÄ! SYKSYLLÄ NÄHDÄÄN!


17.3.2009

Chiefs välieriin!

Chiefsin hyvä vire jatkui myös jatkosarjan viimeisissä otteluissa. Koko sarjan tappioitta pelannut RNK Hoci kaatoi Chiefsin Kupittaalla 2-4 mutta viimeisestä kahdesta ottelusta Päälliköt nappasivat täyden pistepotin: ensin kaatui vieraissa Loimaalla paikallinen ylpeys Rockets viimehetken maaleilla 3-4 ja jatkosarjan viimeisessä ottelussa Kupittaalle matkustanut Salo HT koki täystyrmäyksen maalein 9-3.

Chiefs sijoittui tiukassa jatkosarjassa lopulta toiseksi ja kohtaa näin II-divisioonan lohko 6:n välierissä revanssia hakevan Salo HT:n. Välierä pelataan huomenna eli keskiviikkona 18.3. Kupittaalla klo 18.30 alkaen. Luvassa on varmasti aivan erilainen ottelu kuin menneenä viikonloppuna... Tämän ottelun voittaja jatkaa matkaansa
lauantaina pelattavaan lohkon loppuotteluun, jossa vastaan asettuu RNK Hoci - FoPS Flames -ottelun voittaja.

Chiefsin kausi ei lopu vaikka playoffit ovatkin ohi jo lauantaina. Kevään aikana luvassa on vielä perinteinen ex-Chiefs -ottelu, joka pelataan lauantaina 25.4.2009 klo 19.00 Kaarinan Wihuri-areenalla. Lisätietoja on tulossa entisille Chiefs-pelureille lähiaikoina sähköpostitse mutta suosittelen varaamaan kyseisen illan vapaaksi jo nyt.

Ex-Chiefs -ottelun jälkeisellä viikolla Päälliköt osallistuvat opiskelijoiden SM-turnaukseen, joka järjestetään 26.-27.4. Vierumäellä.  Virallista tavoitetta ei vielä ole asetettu mutten Päälliköiden tyytyvän mitalia vähempään. Mutta ennen näitä tapahtumia...

II-DIVISIOONAN VÄLIERÄ CHIEFS - SALO HT KUPITTAAN JÄÄHALLISSA KE 18.3.09 KLO 18.30. OTTELUUN ON ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN PÄÄLLIKÖT FINAALIIN!

28.2.2009

Hieno kiekkokausi alkaa taas uhkaavasti lähestymään loppuaan, sillä II-divisioonan jatkosarjaa on jäljellä enää vaivaiset 3 ottelua plus mahdolliset playoffit.

Chiefs on jatkanut vuodenvaihteesta alkaneita vakuuttavia otteitaan ja majailee tällä hetkellä sarjataulukossa komeasti toisena. Sitten viime päivityksen Chiefsin jalkoihin ovat jääneet FoPS Flames kahdesti, Kiekko-67 sekä Karhu HT. Sarjaa suvereenisti johtavalta RNK Hocilta Chiefs taisteli pisteen häviten jatkoajalla ja on näin ainut joukkue sarjassa, joka on onnistunut nappaamaan kevätkaudella RNK:lta pisteitä. Pari tilastotappiotakin on valitettavasti tullut: helmikuun alussa Chiefs hävisi perättäisissä otteluissa ensin kotona Rocketsille ja sen jälkeen vieraissa Salo HT:lle.

Kevätkauden ja oikeastaan koko kauden kuumin nimi Päällikköleirissä on Porin lahja turkulaiselle jääkiekkoilulle, Risto Peltomäki. Ripen huiman kuntokuurin palkintona on jaettu ykköspaikka sarjan maalintekijätilastossa ja kolmospaikka sarjan pistepörssissä. Myös Joonas Mäkilä on onnistunut mainiosti ja on pistepörssissä sijalla 11. Pistepörssin ensimmäisen neljäntoista pelaajan joukkoon ei edellä mainittujen lisäksi sitten enää muita kuin RNK:n ja Salo HT:n pelaajia mahdu...

Chiefs kohtaa vielä seuraavan kahden viikon aikana
juuri ne joukkueet, joille Chiefs on kevätkaudella pisteitä menettänyt eli sarjajohtaja RNK:n sekä Loimaa Rocketsin ja Salo HT:n. Näiden otteluiden jälkeen on vielä suurella todennäköisyydellä luvassa playoffit, joissa ratkaistaan länsirannikon herruus.

Chiefsin kiekkokausi ei kuitenkaan lopu vielä playoffeifin, sillä luvassa on niin legendaarinen Ex-Chiefs-ottelu kuin myös OLL:n opiskelijoiden SM-turnaus. Kummankin tapahtuman päivämäärä on vielä auki mutta erityisesti vanhoja Päälliköitä kehoitan tarkastelemaan sähköpostejaan sekä näitä sivuja!

18.1.2009

Edellisestä päivityksestä on vierähtänyt luvattoman pitkä aika ja paljon on Chiefs-leirissä ehtinyt tapahtumaan sitten viime kirjoitusten.

Syyskausi saatettiin pelillisesti päätökseen vaihtelevin ottein ja Päälliköiden lopullinen sijoitus II-divisioonan alkusarjassa oli kuudes. Otteluraportteja voi käydä lukemassa Fogen hokiblogista, vaikka sielläkin kahlataan hivenen jälkijunassa...Liekö syynä opiskeluiden lopun lähestymisen johdosta ilmaantunut ylimääräisen vapaa-ajan aiheuttama saamattomuus vai miehen kirjoituskäden olkapäähän iskenyt vihelijäinen rasitusvamma. Vastausta odotellessa...

Kevätkauden ensimmäisissä otteluissa vastaan asettuneet Kiekko-67 ja Karhu HT joutuivat toteamaan Chiefsin joululomalla terävöityneen hyökkäyspääpelaamisen turhan kovaksi, ja Chiefs majailee kahden ottelun jälkeen sarjassa kolmantena ilman pistemenetyksiä. Näistäkin otteluista tarkempaa raporttia on tulossa Fogen blogiin. Toivottavasti.

Chiefsin kausijulkaisu kaudelle 2008-2009 ilmestyi viikolla 50 ja kausijulkaisua on saatavilla ainakin Turun korkeakouluilta sekä Kupittaan jäähallilta sekä digitaalisessa muodossa täältä. Kausijulkaisuun otetut joukkue- ja yksilökuvat on lisätty JOUKKUE-sivulle ja kyseinen sivu on muutenkin päivitetty ajantasalle. Muuten sivusto on vielä entisellään.

Chiefsin kausi jatkuu pelien osalta tulevana lauantaina kotiottelulla kevätkautensa pirteästi aloittanutta FoPS Flamesia vastaan. Ottelu alkaa Kupittaalla klo 18.50. Tervetuloa!

4.10.2008

Kausi 2008-2009 on jo kovaa vauhtia menossa, joten on liene paikallaan käydä läpi joukkueen kuulumisia...

Chiefsillä on takanaan 3 sarjaottelua vanhassa tutussa II-divisioonan länsirannikon alueen lohkossa ja kolmen ottelun jälkeen Chiefs on sarjassa toisena vailla pistemenetyksiä! Ei siis liene kovinkaan liioiteltua sanoa, että koossa on jälleen varsin kilpailukykyinen joukkue ja että Chiefs on jatkanut siitä mihin viime kaudella jäätiin. Kauden ensimmäisissä otteluissa ovat kaatuneet kotona Karhu HT Porista maalein 4-1 ja Loimaan Rockets 5-2 sekä vieraissa EjL Eurajoelta maalein 1-4. Kuten näistä tuloksista voi päätellä, puolustuspään kovat menetykset(mm. monivuotinen kapteeni ja valmentaja Jari Riippi sekä Eero Puska) on saatu korvattua erinomaisilla hankinnoilla ja maalintekokin luonnistuu vähintään viimevuotiseen tahtiin. Tarkempia tilastoja menneistä peleistä voi käydä vilkuilemassa KAUSI-sivulta.

Chiefsin viralliset nettisivut ovat vielä vahvasti viimekautiset mutta sivustoa päivitellään kiihtyvällä tahdilla, jotta saamme sivut nopeasti ajantasalle. Tällä kaudella otteluraportit ja muutkin kiekkoaiheiset puinnit löytyvät FOGEN CHIEFBLOGISTA, jonne pääsee tästä tai klikkaamalla sivun alalaidasta löytyvää banneria. Voin henkilökohtaisesti suositella tuota sivustoa kaikille, on nimittäin nimensä mukaisesti vertaansa vailla olevaa hokipuintia!

Tulevana viikonloppuna Päälliköt kohtaavat hegemoniaväännössä rakkaan vihollisensa Salo HT:n Salossa. Villeimpien tarinoiden mukaan Salo on treenannut kesälläkin, joten vastaan luistelee varmasti vaarallinen vastustaja. Seuraavan kerran Chiefs pelaa omassa kotiluolassaan Kupittaalla sunnuntaina 12.10.2008 klo 17.30, jolloin vastaa luistelee Forssan omat ylpeyden aihe, FoPS Flames. Chiefsin kotiotteluihin on vapaa pääsy. Tervetuloa kannustamaan Päälliköt voittoon!

2.7.2008

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan vai mites se meni...

KIITOKSET PELAAJILLE, MUILLE MUKANA OLLEILLE TAHOILLE SEKÄ ERITYISESTI SPONSOREILLE SEKÄ YHTEISTYÖKUMPPANEILLE ONNISTUNEESTA KAUDESTA 2007-2008!

Kausi oli niin pelillisillä kuin muillakin mittareilla mitattuna todella onnistunut. Syyskaudella Chiefs sijoittui II-divisioonan Länsirannikon lohkossa neljänneksi jättäen taakseen muun muassa rakkaan kilpakumppaninsa K-67:n. Kevätkaudella Chiefs voitti II-divisioonan jatkosarjan selvällä erolla toiseksi tulleeseen Salo HT:hen ja lunasti paikkansa II-divisioonan valtakunnalliseen lopputurnaukseen. Lyhyessä turnauksessa joukkue sijoittui kolmanneksi ja lähti valmistautumaan opiskelijoiden SM-turnaukseen pronssimitalit kaulassa. OLL:n opiskelijoiden SM-turnaus oli joukkueelle menestyksen osalta selkeä pettymys sillä joukkue jäi harvinaisen kovatasoisessa maalierolla niukasti mitalipelien ulkopuolelle.

Kauden 2007-2008 aikana Chiefs järjesti legendaarisen ex-Chiefs -ottelun entisiä Chiefs-pelaajia vastaan, julkaisi kausijulkaisun sekä hankki yhteistyötahojen avulla joukkueelle uudet pelipaidat korvaamaan seuran perustamisesta lähtien käytössä olleet paidat. Seuran toiminta oli muutenkin esimerkillisen aktiivista ja seura tarjosi varmasti kaikille jäsenilleen ikimuistoisen vuoden.

Seuran toiminta tulee pysymään kaudella 2008-2009 vähintään yhtä aktiivisena kuin menneellä kaudellakin. Tästä tulevat pitämään huolen huhtikuun vuosikokouksessa valitut, seuran hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Jerry Tervo ja Kristian Mäkelä sekä Joonas Mäkilän paikan hallituksessa ottava Matti Eronen. Rahastonhoitajana jatkaa Antti Saarinen.
Vuosikokouksessa palkittiin tuttuun tapaan kauden aikana ansioituneita joukkueen jäseniä. Vuoden seuralaisen sekä KAPin eli kauden arvokkaimman pelaajan palkinnot menivät tällä kertaa samaan osoitteeseen seuran puheenjohtajalle Jerry Tervolle ja legendaarisen Marsala Troupin pokkasi Antti Saarinen.

Kesän aikana Chiefsin toiminta hiljenee jonkun verran pelaajien vastatessa omasta harjoittelustaan itse... Elokuun alussa joukkuen osallistuu kuitenkin tossulätkän SM-karsintaturnaukseen Turussa tavoitteenaan tietenkin SM-kulta. Vähempään tuskin kannattaa tyytyä sillä kuuluuhan joukkueeseen jo vuonna 2005 mainetta niittänyt Jari Riippi...

HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE!

31.3.08

Chiefs osallistui viikonloppuna valtakunnalliseen II-divisioonan lopputurnaukseen Lempäälässä ja sijoittui turnauksessa komeasti kolmanneksi! Turnauksen avausotteluun uudet pelipaidat päällensä pukeneiden Päälliköiden turnaus alkoi aamulla harmillisesti tappiolla Hämeen lohkovoittajalle RuoSkA:lle maalein 4-1. Jälleen kerran huonosti sujunut viimeistely koitui Chiefsin kohtaloksi, sillä erityisesti ottelun alkupuoliskolla Ruoveteläiset olivat hätää kärsimässä hyvin liikkuneen Päällikkölauman edessä. Toisessa ottelussa Chiefs kohtasi Siilinjärveläisen SiiHT:n ja tasainen vääntö kääntyi viimeisen viiden minuutin aikana Chiefsin hienoon voittoon maalein 4-1. Kun SiiHT voitti Chiefsin vastustajien keskenäisen kohtaamisen maalein 2-1, lyhyen turnauksen finaalipaikka ratkesi vasta maalierolla RuoSkA:n hyväksi. Turnauksen kolmostila ratkesi Chiefsin eduksi Lohjan Ankkojen voitettua toisessa lohkossa molemmat ottelut melko ylivoimaisesti. Ankat voittivat myös loppuottelussa RuoSkA:n selvänumeroisesti 6-2 ja kultamitalit matkasivat Lohjalle. Chiefsin otteista turnauksessa ja Tampereen yössä on liene tulossa tarkemmat raportit kunhan raportoijaa vaivannut writer's block saadaan murskattua...

Vaikka sarjapelit ovat loppuneet ja  kesä lähestyy kovaa vauhtia, Chiefsin kausi ei lopu vielä tähän. Kahden viikon päästä lauantaina 12.4. nyky-Chiefsit kohtaavat kuumaverisessä ex-Chiefs -ottelussa edellisvuosien Päälliköistä kootun joukkueen Turkuhallissa ja huhtikuun lopulla 24.-25.4 Chiefs lähtee Jyväskylään taistelemaan opiskelijoiden jääkiekon SM-kullasta.

17.3.08
Näin! Chiefsin tavoite lohkovoitosta toteutui eilen Päälliköiden kaadettua FoPS Flamesin Kupittaalla selvänumeroisesti 10-2. Tällä pelillä ei kuitenkaan ollut lohkovoiton kannalta enää mitään merkitystä, sillä sarjakakkosen eli Salo HT:n kasetti ei kestänyt ja salolaiset hävisivät Kupittaalla K-67:lle juuri ennen Chiefsin ja FoPS Flamesin kohtaamista. Vapautuneesti pelannut Päällikköpumppu iski kahteen ensimmäiseen erään taululle luvut 10-0 ja ottelu oli sillä taputeltu.

Chiefsin kausi ei kuitenkaan loppunut tähän, sillä lohkovoitto tarkoittaa sitä, että kahden viikon päästä 29.3. Chiefs osallistuu II-divisioonan lohkovoittajien lopputurnaukseen Lempäälässä! Turnaukseen osallistuvat kaikkien kuuden lohkon voittajat ja voittajalle on luvassa II-divisioonan mestarin titteli. Alkulohkossa Chiefsin vastaan asettuvat Hämeen ja Savo-Karjalan lohkojen voittajat eli Ruoveden RuoSkA ja siilinjärveläinen SiiHT. Varmasti mielenkiintoinen turnaus ja reissu tulossa... 

15.3.08
Legendaarinen ja perinteikäs ex-Chiefs -ottelu nykyisten ja entisten Päälliköiden välillä pelataan tänä vuonna lauantaina 12.4.08 klo 15.00-16.30 Turkuhallissa. Luvassa on kuumaverinen kamppailu vanhojen ja nykyisten Chiefs-pelaajien välillä ja loistava mahdollisuus tavata vanhoja pelikavereita kiekon merkeissä! Kaikki entiset Chiefs-pelurit ovat tervetulleita mukaan.

Ilmottautumiset sähköpostitse seuran puheenjohtajalle osoitteeseen jtoter (ät) utu.fi 30.3.08 mennessä!

11.3.08
Orastavan kevään kunniaksi Päälliköt päättivät laittaa pelin lohkovoitosta jännäksi häviämällä ensin Loimaan Raketeille eli Rocketsille vieraissa 3-2 ja viime lauantaina RNK Hocille myöskin vieraissa rankkareilla 5-4. Sarjaa on jäljellä enää tasan yksi kierros ja sunnuntaina 16.3. Chiefs kohtaa Kupittaalla FoPS Flamesin. Piste-eroa sarjan kakkospaikalla majailevaan Salo HT:hen on enää 1 piste mutta Salon maaliero on selvästi Päälliköitä parempi. Tiukaksi menee ennen kuin loppuu... Sunnuntaina klo 18.00, jos koskaan, on oikea hetki raahautua Kupittaalle kannustamaan Chiefs voittoon! Laitan melkeinpä pääni pantiksi, että siitä pelistä ei Päälliköiden puolelta ainakaan asennetta puutu!

Uusia otteluraportteja ei valitettavasti vieläkään löydy sivuilta mutta uskon, että tällaisen kypsyttelyn jälkeen lopputulos on parempaa kuin kukaan villeimmissä haaveissaankaan on uskaltanut odottaa... Kypsyttelystä puheen ollen...MARATONPÖRSSI LÖYTYY VIHDOIN HISTORIA-SIVULTA! Palautteet voi laittaa vaikka vieraskirjaan.

Uudet pelipaidat ovat tällä hetkellä painossa ja saapuvat muutaman viikon sisällä. Sarjaotteluita uuden karheilla paidoilla ei tällä kaudella  enää varmastikaan ehditä pelaamaan mutta ainakin perinteisessä ex-Chiefs -ottelussa sekä Jyväskylässä 24.-25.4. järjestettävissä Opiskelijoiden SM-turnauksessa, johon Chiefs osallistuu, paidat ovat varmasti käytössä.

Ex-Chiefs -ottelun tarkka ajankohta on vielä hämärän peitossa mutta alustavasti suosittelen entisiä Päälliköitä varaamaan huhtikuun toisen ja kolmannen lauantain vapaaksi. Päivämäärän varmistuttua kutsut tulevat sähköpostitse kaikille, joiden yhteystiedot löytyvät rekisteristä. Mikäli epäilet, ettei sähköpostiosoitettasi löydy rekisteristä tai jos osoitteesi on viime aikoina muuttunut, laita mailia seuran puheenjohtajalle(jtoter ( ät ) utu.fi), jotta kutsut tulevat perille!

24.2.08
Viimeisestä päivityksestä onkin vierähtänyt kolme viikkoa, joiden aikana Päälliköt kohtasivat niin paikallisvastustaja K-67:n kuin KaKiPon ja vakuuttavasti pelannen Karhu HT:nkin. Chiefsin tappioton kulku jatkosarjassa venyi jo kahdeksan ottelun mittaisesti Päälliköiden voitettua K-67:n kotona 6-4, KaKiPon vieraissa 4-5 ja eilen Karhu HT:n kotona 2-1.  Pelillisesti kaksi ensimmäistä ottelua olivat aikamoista tervanjuontia mutta lauantaisessa ottelussa sarjakolmosena majailevaa Karhu HT:tä vastaan kadoksissa ollut liike alkoi taas löytyä ja meno oli ajoittain sen mukaista. Puuttuvat otteluraportit tulevat sivuille heti kun ne ovat valmiit.

Jatkosarjaa on jäljellä 3 ottelua ja Chiefs pitää lohkon kärkipaikkaa kuuden pisteen erolla ennen Salo HT:ta. Lohkon voittaja  osallistuu II-divisioonan lohkovoittajien lopputurnaukseen Lempäälässä. Viimeisissä otteluissa Chiefs kohtaa vieraissa Rocketsin ja RNK:n ja sarja päättyy 16.3. kotiotteluun FoPS Flamesia vastaan.

3.2.08
JOUKKUE-sivulta löytyy nyt uusi joukkuekuva ja kaikista pelaajista uudet "pelaajakortit" uusilla kuvilla höystettynä!

2.2.08
Kauden kohokohta eli vuotuinen reissu Kankaanpäähän on jälleen tehty ja Chiefsin paikka sarjan ykköspallilla vahvistui entisestään. Vielä eilisenkään jälkeen Kankaanpää ei kuulu Chiefsin "TOP5 pelipaikkakunnat" -listalle ja syystä... KJK laittoi kauden heikointa peliään esittäneen Päällikkölauman todella koville. Pisteet lähtivät tällä kertaa kuitenkin Turkuun tilannerikkaan mutta vähämaalisen ottelun jälkeen maalein 0-1. Ottelun Chiefsille ratkaisi kotiyleisön "riemuksi" viime kaudella KJK:ssa pelannut Risto "rysty" Peltomäki ja syötön Ristolle antoi niin ikään viime kaudella KJK:ssa kiekkoillut Eero "Eero" Puska. Raportit tästä ja Salo HT pelistä ovat työn alla.
Ensi sunnuntaina väännetään taas Turun Waltikasta eli luvassa on lämminhenkinen paikalliskamppailu Chiefsin ja Kiekko-67:n välillä. Ottelu alkaa Kupittaan jäähallilla klo 17.30. Tule kannustamaan Päälliköt voittoon! Jeh!

31.1.08
Päälliköiden voittoputki jatkuu! Viime sunnuntaina kaatui silloinen sarjajohtaja Salo HT Kupittaalla maalein 3-1 ja Chiefs siirtyi sarjakärkeen ainoana joukkueena ilman pistemenetyksiä. Salolaisten otteluraportti on luettavissa täältä. Huomenna eli perjantaina Chiefs matkaa aina vaarallisen KJK:n vieraaksi aina vaaralliseen Kankaanpään jäähalliin.
Kolmen ensimmäisen ottelun raportit löytyvät KAUSI-sivulta.

20.1.08
Uusi vuosi ja uudet kujeet, eh? Chiefsin pelien osalta vuosi 2008 on ainakin alkanut samoissa merkeissä kuin vuosi 2007 loppuikin. Jatkosarjaa on nyt takana 3 kierrosta ja Chiefs keikkuu sarjataulukossa komeasti kakkosena ilman pistemenetyksiä. Edellä on maalieron turvin ainoastaan ensi sunnuntain vastustaja Salo HT.
Kevätkauden ensimmäisissä otteluissa Päälliköiden joulutauon "kovan" treenaamisen tulokset ovat joutuneet kokemaan Eurajoella kotijoukkue EjL numeroin 1-8, Kupittaalla USiKi maalein 2-0 ja viimeisimpänä perjantaina kaatui Uudessakaupungissa UJK maalein 2-7. Raportit näistä otteluista ovat työn alla mutta ennakkoon kerrottakoon sen verran, että puolustaja Eero Puska oli Uudessakaupungissa huimassa vireessä.

Eeron ja muidenkin Päälliköiden edesottamuksia kannattaa tulla seuraamaan Kupittaan jäähallille tulevana sunnuntaina klo 14.30 alkaen. Luvassa on takuuvarmasti tulinen vääntö Salo HT:ta vastaan jatkosarjan ykköspaikasta. Siitä ei enää II-divisioonakiekko länsirannikon alueella parane!

30.12.07
Pikkujouluista on vihdoin toivuttu ja viimeisetkin otteluraportit löytyvät nyt KAUSI-sivulta. Käykäähän lukemassa! Syyskausihan päättyi Chiefsin kotivoittoon, kun Päälliköt kaatoivat Suomisarja-karsintoihin suuntavan TarU:n maalein 4-2. Chiefs sijoittui sarjassa näin neljänneksi ja pelaa kevään II-divisioonan jatkosarjaa. Sarjan ensimmäinen ottelu pelataan loppiaisena Eurajoella. Otteluohjelma löytyy Jääkiekkoliiton nettisivuilta.
Kaikkien kuumeisesti odottama kausijulkaisu tuli painosta viikolla 50 ja sitä on saatavilla mm. Kupittaan jäähallilta. Uudet yksilö- ja joukkuekuvat tulevat nettisivuille heti vuoden alussa.
Ruotsinkielisille opiskelijoille tarkoitetussa Studentbladetissa oli hiljattain juttu Chiefsistä ja sen voit lukea täältä.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA TASAPUOLISESTI KAIKILLE!

6.12.07
Voittojen tielle palattiin ja komeasti! UJK kaatui vieraissa 2-4, samoin EJL myös vieraissa 2-6 ja viime sunnuntaina USiKi kotona 6-1. Sunnuntaina onkin sitten syyskauden viimeinen matsi sarjakakkosta eli TarU:a vastaan. Luvassa lienee aika kuuma vääntö...
Itsenäisyyspäivän kunniaksi KAUSI-sivulla on taas kasa uusia otteluraportteja luettavaksi.

23.11.07
Päälliköiden komea voittoputki katkesi harmillisesti viime lauantaina Salossa maalein 5-3. Takaisin voittojen tielle palataan toivottavasti jo huomenna, kun Chiefs matkustaa Uuteenkaupunkiin aina vaarallisen UJK:n vieraaksi.
KAUSI-sivulta löytyy ainakin Riston kovasti odottamat otteluraportit KaKiPo- ja RNK-peleistä.

11.11.07
Päälliköiden upea vire jatkui viikon kolmessa ottelussa ja tuloksena härkäviikolta on täydet 9 pistettä ja Turun herruus! Torstaina Chiefs kaatoi vieraissa KaKiPon maalein 1-4 ja viikonlopun aikana Päälliköiden huiman vireen joutuivat tunnustamaan lauantaina Turun herruuden menettäny K-67 maalein 5-1 sekä sunnuntaina FoPS Flames selvänumeroisesti 7-3. Huolella väritetyt otteluraportit näistä otteluista tulevat sivuille myöhemmin mutta sillä aikaa KAUSI-sivulta voi lukea Chiefsin tappiollisesta Tarvasjoen vierailusta. Vanhat uutiset löytyvät tästä lähtien sivun alalaidassa olevan UUTISARKISTO-linkin takaa.

4.11.07
VICTORY! Sarjakakkonen RNK Hoci taipui lauantaina toistamiseen päälliköiden käsittelyssä. Lopputulos on samaan aikaan sekä komea että näyttävä 9-1. Päälliköiden voitokkaista USiKi- ja EJL-otteluista löytyy raportit edellisten tapaan KAUSI-sivulta. Puuttuvat otteluraportit tulevat sivuille tulevan viikon aikana.

14.10.07
Chiefsin härkäviikko on ohi ja tuloksena kolmesta ottelusta on kaksi tappiota ja yksi jatkoaikavoitto. Värikkäät otteluraportit löytyvät KAUSI-sivulta

2.10.07
Uskomatonta mutta totta...Chiefsin uudet nettisivut ovat valmistuneet!
Sivut ovat vielä hivenen keskeneräiset mutta vaiheessa olevat osiot päivitetään aivan lähiaikoina. Tutustukaa rauhassa ja laittakaa palautetta vieraskirjaan tai lähettäkää kehitysideoita mailitse webmasterille eli seuran puheenjohtajalle osoitteeseen jerry.tervo( ät )utu.fi.